Tuki tulevaisuuteen

Tuki tulevaisuuteen

Parempi huominen tehdään tänään!

Koulutus Elämään Säätiö toteuttaa 3-13 -vuotiaille lapsille ja nuorille suunnattua laaja-alaista terveyskasvatusohjelmaa, jonka keskeisiä osa-alueita ovat terveelliset elämäntavat ja ehkäisevä päihdetyö. Opetustilaisuudet järjestetään kouluissa kerran vuodessa toistuvina tapahtumina.

Koulutus Elämään -opetusohjelman tavoitteena on edistää lasten ja nuorten terveitä elämäntapoja sekä ehkäistä päihteiden väärinkäyttöä. Keskeisenä ajatuksena on vahvistaa ja tukea lapsen itsetuntoa antamalla hänelle tietoa omasta kehosta ja sen ainutlaatuisuudesta. Opetuksella kannustetaan lasta tekemään hyviä ja terveellisiä, omaan elämään liittyviä valintoja sekä puolustamaan omaa hyvinvointiaan. Opetus tapahtuu alakoulujen ja päiväkotien tiloissa säätiön omien opettajien johdolla.

Koulutus Elämään Säätiö rakentaa suomalaisille lapsille tasapainoisen arjen puitteita.

Haluatko opetusta koulullesi? Täytä yhteydenottopyyntö tästä!

Ajankohtaista

Haemme kahta uutta työntekijää

Haluatko olla mukana vaikuttamassa Suomen lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen? Haemme kahta kasvatusalan ammattilaista joukkoomme! Hakuaika 28.4. saakka, lue lisää mol.fi:n työpaikkailmoituksesta.

Read More »

Puhutaan päihteistä!

Koulutus Elämään Säätiön Puhutaan päihteistä -podcast on alakoululaisten vanhemmille suunnattu ohjelmasarja. Koulutus Elämään Säätiön terveys- ja päihdekasvatuksen asiantuntijat antavat vanhemmille vinkkejä siitä, miten kouluikäisen lapsen kanssa voi keskustella päihteistä. Podcast kannustaa

Read More »

Artikkelisarja Tunteista

Tässä artikkelisarjassa tutustutaan tunteisiin. Ensimmäisessä artikkelissa käsitellään kirjallisuuden pohjalta, mitä tunteet ovat, tunteen herääminen ja sen elinkaari. Toisessa artikkelissa paneudutaan tunne-keho-yhteyteen eli siihen, miten keho ja tunteet toimivat yhdessä. Kolmannessa artikkelissa paneudutaan tunnetaitoihin,

Read More »