Tuki tulevaisuuteen

Tuki tulevaisuuteen

Parempi huominen tehdään tänään!

Koulutus Elämään Säätiö toteuttaa 3-13 -vuotiaille lapsille ja nuorille suunnattua laaja-alaista terveyskasvatusohjelmaa, jonka keskeisinä osa-alueina ovat kehon ja mielen hyvinvointi.

Koulutus Elämään -opetusohjelman tavoitteena on edistää lasten ja nuorten terveellisiä elämäntapoja sekä ehkäistä päihteiden väärinkäyttöä. Positiivinen pedagogiikka toimii opetuksessamme itsetuntoa vahvistavana menetelmänä. Opetuksella annetaan lapselle tietoa omasta kehosta ja sen toiminnasta. Tavoitteena on antaa työkaluja oman kehon ja mielen hyvinvoinnin edistämiseen. 

Opetuksella kannustetaan lasta tekemään hyviä ja terveellisiä, omaan elämään liittyviä valintoja sekä arvostamaan omaa kehon ja mielen hyvinvointia. Opetus tapahtuu alakoulujen ja päiväkotien tiloissa säätiön omien opettajien johdolla. Opetustilaisuudet järjestetään kerran vuodessa toistuvina Koulutus Elämään -oppitunteina. Opetusohjelma on ikätasoisesti vuosittain etenevä valtakunnallista opetussuunnitelmaa tukeva ja täydentävä kokonaisuus.

Haluatko opetusta koulullesi? Täytä yhteydenottopyyntö tästä!