Hei opettaja,

Tervetuloa Koulutus Elämään Säätiön etämateriaaleihin. Toisen luokan materiaali sisältää kaksi lyhyttä interaktiivista videota katsottavaksi oppilaiden kanssa, lisätehtäviä sekä palautelinkin toteutuksen jälkeen täytettäväksi. Voit toteuttaa sisällöt koko luokalle samanaikaisesti tai pienryhmissä oman aikataulusi mukaan. Videoita voi tarvittaessa pysäyttää, jos kesken videon herää keskustelua tai oppilaiden kysymyksiä.

Kokonaisuuden kulku:

• Video 1/2 “Keho”
  • Piirrä ja arvaa -leikki
  • Video 2/2 “Aivot”
  • Aivot käskevät -leikki
  • Lisätehtävät
  • Palautelomake

Video 1/2 Keho 18 min 19 s

Piirrä ja arvaa leikki 5-30 min

Videon jälkeen leikkikää koko luokan kanssa tai pienryhmisä/pareittain Piirrä ja arvaa kehonosat -leikkiä. Yksi piirtää valitsemansa kehonosan ja muut arvaavat. Voitte sopia, että oikein arvannut pääsee piirtäjäksi, tai jokainen halukas vuorollaan.

Video 2/2 Aivot 16 min 43 s

Aivot käskevät leikki 5-10 min

Aivot käskevät -leikki toteutetaan Kapteeni käskee -leikin tyyliin koko luokan kanssa tai ryhmissä. Lue käskyt pdf- tiedostosta tai tulosta ryhmille. Voi toteuttaa taukojumppana tavallisten oppituntien välissä.

Lisätehtäviä

Voitte jatkaa aiheiden käsittelyä nettisivujemme lisätehtävien avulla.

Palaute 2 min

Vastaathan alla olevaan palautelomakkeeseen laadun varmistamiseksi ja syötätte myös osallistuneiden oppilaiden lukumäärän.

Palautelinkki