Niin koitti taas kesä aurinkoisen alun saattelemana ja koululaiset riensivät kesälaitumille viettämään ansaittua lomaa! Koulutus Elämään- vierailut kouluilla jatkuvat jälleen syksyllä, mutta kohtaamme lapsia vielä kesän aikana kyllä muissa merkeissä.

Syksyä jo silmällä pitäen, olemme ahkerasti suunnitelleet ja kehittäneet toimintaamme kevään aikana sekä ahkerointi jatkuu vielä tovin, ennen kuin mekin siirrymme lomailemaan. Tätä ennen olemme kuitenkin vielä mukana muun muassa Parasta lapsille ry:n Näe hyvä mussa– leiritoiminnassa, joka tällä kertaa järjestetään etäyhteyksin. Koulutus Elämään Säätiö vierailee tänä kesänä myös Elämäni Sankari ry:n järjestämällä SporttiSankari– leirillä Hyvinkäällä. Lisäksi heinä-elokuun taitteessa vierailemme perinteiseen tapaan myös Tervis- liikuntaleirillä Kuortaneella. Mahtavaa päästä kohtaamaan lapsia myös kesäleireillä!

Selvin päin kesään- kampanja on tuttuun tapaan käynnistynyt, nyt jo kahdeksannentoista kerran! Koulutus Elämään Säätiö on tänäkin vuonna mukana kannustamassa nuoria päihteettömyyteen. Kurkkaa kesävinkit kampanjan sivulta! selvinpainkesaan.fi! 

Koulutus Elämään Säätiö toivottaa ihanaa, aurinkoista ja rentouttavaa kesää!